Om os

Historie og forretningsgrundlag:

Hurecon startede i marts måned år 2000. Vi er specialister indenfor headhunting & rekruttering/search & selection og vi har med succes gennemført flere tusinde rekrutteringer og headhunting opgaver. Herudover tilbyder vi en bred vifte af kompetent og nærværende rådgivning, herunder løsning af forskellige HR-opgaver for mindre virksomheder, samt karriererådgivning til såvel nyuddannede som til medarbejdere i et jobskifte.

Mission, vision og værdigrundlag:

Vores mission er at alle virksomheder og privatpersoner skal have mulighed for professionel assistance, med det højeste serviceniveau, den højeste sikkerhed og de bedste garantier – uden at ”koste en herregård”

Vores vision er at være kendt som den troværdige og professionelle sparringspartner, der altid leverer resultater til en af branchens mest rimelige priser.

Vores værdigrundlag:

  • Vi bygger vores forretning på tillid.
  • Vi vil være et sikkert og pålideligt valg.
  • Vi står inde for ”no cure no pay” – Du skal ikke betale for manglende resultater.
  • Vi respekterer individet
  • Vi udfører "excellent" service

Udtalelser/anbefalinger:

Vi er stolte over vores udtalelser, og vi synes det giver et retvisende billede af, hvordan vi i virkeligheden opererer.

Udpluk af udtalelser fra kunder:

Ken T. Pedersen, Direktør

Vi startede samarbejdet med Hurecon i 2008. Vores oplevelse er, at de arbejder struktureret, afsøger markedet grundigt og er vedholdende indtil den rigtige løsning er fundet. De har løst mange svære opgaver for os, med et meget tilfredsstillende resultat.                                                         

Thomas Hansen. Økonomichef

Jeg har igennem flere år samarbejdet med Margaret. Jeg har brugt Margarets kompetencer indenfor

* Rekruttering af medarbejdere

* Karierre rådgivning

* Personlig coaching og udvikling af medarbejdere

* Kortlægning af medarbejderstabens kompetencer og muligheder

* Management team udvikling "roller og kompetencer"

... alt sammen med samme fremragende resultat. Margaret besidder en meget vigtig evne, nemlig at kunne sætte sig ind i netop det behov virksomheden har på et konkret område, lave koblingen over mod hendes egen fagområde, og derefter levere netop det produkt/ydelse/løsning som du gerne vil have. Det lyder måske nemt, men efter min erfaring så er det ofte i den fase det går galt, mange kan levere flotte powerpointpræsentationer, men kun få de helt rigtige konkret brugbare løsninger/beslutningsgrundlag. Det kan Margaret.

Når dette er sagt så er Margarets største kompetence nok hendes engagement og integritet i forhold til sit arbejde og det resultat som skal leveres.

Det betyder at du har en ærlig og direkte samarbejdspartner fremfor en leverandør.

Margaret sælger dig ikke noget hun ikke selv står 100 % inde for. Hun kan udfordre dig på opgaven og dine egne forslag, hun er ikke bange for at have en anden mening og et andet forslag.

                                                                                      

Janne Fehrn-Christensen, Direktør

Vi har benyttet Margaret Petersens assistance ved ansættelse af medarbejdere siden 2003. Interview af ansøgere er altid foregået i en humoristisk atmosfære, hvor Margaret har sørget for at der er blevet spurgt ind til de relevante oplysninger. Den efterfølgende test har været opfattet positivt af ansøgere, og rapporten har ydet et professionelt bidrag til udvælgelsen af den rette medarbejder. Margaret er meget fleksibel og er ofte trådt til med meget kort varsel.

                                                                                      

Cees Koetsier, Direktør

Hurecon og vi har haft et tæt samarbejde siden 2004.

På nuværende tidspunkt er mere end 20 % af vores medarbejdere rekrutteret via Hurecon og vi er yderst tilfredse med hvert enkelt af dem.

Hurecon investerer meget tid på at sætte sig ind i virksomhedens kultur og arbejdsprocesser og er bl.a. derfor i stand til at finde de helt rigtige kandidater. Hurecon er involveret fra stillingsbeskrivelsen til og med coaching efter ansættelsen.

Den individuelle coaching gør at både den nye medarbejder og vi får det maksimale ud af samarbejdet.

Det allervigtigste er at man føler at samarbejdet er et rigtigt partnership og man kan stole 100 % på Hurecon – altid.

                                                         

Morten L. Petersen, CEO

Hurecon er ikke det eneste konsulentfirma, der garanterer gode medarbejdere til kunderne. Men forskellen er, at de ikke stiller betingelser, kvaliteten er den bedste og vilkårene de rimeligste med deres no cure no pay koncept. Og tilmed har de længere garanti end andre og er billigere . det er en pakke man ikke kan takke nej til.

Direktør Morten Petersen, har kun rosende ord for Hurecon. Margaret  har en evne til at leve sig ind i kulturen og psykologien her i huset - og er god til at bedømme den rigtige personprofil.

Margaret er åben, ærlig og direkte. Vi føler os meget trygge, og vi stoler på hendes erfaring.

 

Kandidater

Claus Rasmussen

Jeg var og er meget imponeret over Margaret Petersens evner. Hun har været super god til at vurdere mig til interviews, og jeg er meget positiv omkring hele processen. Jeg er ret sikker i min sag, idet jeg for godt 17 måneder siden var "turen igennem" en rekrutteringsproces hos et andet bureau - et bureau der benyttes af mange virksomheder, og som fortæller, at mennesket betyder alt, og at de lægger stor vægt på høj seriøsitet. Jeg må desværre sige, at oplevelsen hos dem var kedelig - selvom jeg fik jobbet. Ved jobbet hos Hurecon, blev der valgt en anden kandidat end jeg - men på trods af, jeg ikke fik jobbet, var oplevelsen meget positiv. Hos Hurecon var der en professionel og seriøs holdning. Samtidig med at de var en rigtig god ambassadør for den virksomhed, de arbejdede for, oplevede jeg klart, at der var en ægte opmærksomhed og interesse for mig som kandidat og menneske. Jeg fornemmede klart, at jeg som kandidat ikke bare var en "salgsvare", hvilket jeg desværre har oplevet hos andre bureauer.

Keld Krøger

Jeg kan tydeligt huske, at jeg tænkte, at nu blev der smurt for tykt på, da jeg for år tilbage læste en artikel om Hurecon. Jeg fandt det lidt for usandsynligt, at der blev gjort så meget ud af kandidaterne.

Jeg er i den grad blevet positivt overrasket, for der var ingen overdrivelser i artiklen. Fra første kontakt følte jeg mig særdeles godt behandlet. Hurecon var meget vidende om jobbet og virksomheden. Desuden følte jeg mig vejledt og coachet omkring mine kvalifikationer og muligheder, hvilket jeg fandt meget stærkt i en ansættelsessituation. Der var en meget tæt kommunikation, så jeg hele tiden var informeret om processen og mit kandidatur. Der blev udvist en fleksibilitet i mødeplanlægningen, jeg sjældent har set mage til og tilbagemelding på test var særdeles grundig. På intet tidspunkt følte jeg mig som en tilfældig kandidat til et job.

Jeg har konstateret, at jeg ikke står alene med min positive opfattelse, idet andre jobsøgende, som jeg i tidens løb har talt med, uopfordret har fortalt mig, at de også har haft en utrolig positiv oplevelse af at have været gennem et ansættelsesforløb med Hurecon

Vores erfaring

Alle koncepter hos Hurecon er udarbejdet med baggrund i mange års erfaringer, og vores sikkerhed/succesrate hører til blandt de bedste. De vil opleve, at den kvalitet Hurecon yder, gerne strækker sig lidt længere end andre gode konsulent virksomheder.

 

Værdigrundlag

  • Vi bygger vores forretning på tillid

  • Vi vil være et sikkert og pålideligt valg

  • Vi står inde for "no cure no pay"

  • Vi respekterer individet

  • Vi udfører excellent service