Headhunting & Rekruttering

Uanset om du skal ansætte ledere, specialister og generalister - og uanset inden for hvilket funktionsområde og branche - har vi erfaring med at løse opgaven. Og vi lægger selvfølgelig vægt på netop dine behov og ønsker. Se et udpluk af de opgaver vi allerede har løst. 

Vi er proaktive på opgaven fra start og går ud og ”prikker” til de profiler, der er interessante for den ledige stilling. I dag kommer ansøgerne nemlig ikke af sig selv. Det kræver ofte et godt netværk og meget arbejde at finde den rigtige medarbejder til en virksomhed. Nogle gange ønsker en virksomhed også at benytte almindelig rekruttering – og så kombinerer vi search & selection.

Vi synes, at alle virksomheder skal have mulighed for at benytte professionel assistance til ansættelser. Læs om vores no cure no pay – til den mest konkurrencedygtige pris

Udover den bedste pris har vi også den længste garanti   Det kan vi fordi vores kvalitet & sikkerhed er den bedste på markedet.  Vi kan skræddersy et forløb efter dit ønske/behov.

Du kan også altid bruge os i dele af din rekruttering og plukke det/de elementer, du ønsker i vores 10 trins koncept.

10 trins koncept

1. Jobanalyse.

Forarbejdet er det halve arbejde. Kvalitet kræver grundighed. Succes kræver, at der opstilles en realistisk kravprofil, der matcher din virksomhed. I sparring med dig foretager vi en jobanalyse, hvor vi lærer din virksomhed at kende. Vi udarbejder en kravprofil, der benyttes igennem hele det efterfølgende forløb.

2. Jobbeskrivelse/annonce.

Vi udarbejder en annonce, i tilfælde af du ønsker, at vi også skal annoncere og du godkender selvfølgelig annoncen. Vi vejleder om annoncemedier til

3. Søgning efter kandidater.

I søgningen efter den bedst egnede kandidat kræves der hurtighed & fleksibilitet (link til hurtighed & fleksibilitet) . Vi er grundige og kombinerer ofte search, netværk, headhuntning og annoncering.

4. Vurdering og interviews af kandidater.

Vi foretager omfattende interviews af kandidater, og matcher dem med kravprofilen. Vores erfaring, samt de redskaber vi benytter gør, at vi har en meget stor sikkerhed i vurderingen. Vi håndterer naturligvis alle administrative opgaver i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

5. Præsentation.

Efter omfattende interviews præsenteres du for typisk 2-4 udvalgte kandidater. Vi er typisk til stede også ved præsentationen, så vi kan være din sparringspartner.

6. Test og dybdegående interview.

Kravene i jobbet er afgørende for, hvilke test vi benytter i det enkelte tilfælde. Derfor arbejder vi med flere forskellige typer test indenfor både personlige og faglige kvalifikationer. Test kan aldrig stå alene, og ved dyberegående personlighedsanalyse (link til personlighedsanalyse) foretager vi altid et længerevarende dybdegående interview til en nærmere belysning af adfærd/personlige kompetencer – og altid i relation til stillingen. Vi er erfarne og autoriseret i brug af test, og dette giver større sikkerhed.

7. Referencetagning

Vi tager typisk 2 referencer

8.  Rapportering.

Med baggrund i det dybdegående interview og med tilladelse fra kandidaten, får du en feed-back omkring kandidatens motivationsfaktorer og styrker og begrænsninger - relateret til det specifikke job. Samme feed-back gives naturligvis til kandidaten således at udgangspunktet er det samme. Du beslutter omkring ansættelse

9.  Opfølgning efter 3-4 mdr og 6-8 mdr.

For at sikre at alle parter er tilfredse med ansættelsesforholdet, gennemfører vi opfølgende samtaler med den ansatte medarbejder og den nærmeste leder. Første opfølgning sker efter 2 – 3 måneders ansættelse. Den sidste opfølgning sker efter ca. 8 måneders ansættelse.

10. Din sparringspartner

Vi er din sparringspartner både i garantiperioden og efter garantiperiodens udløb

Vores erfaring

Alle koncepter hos Hurecon er udarbejdet med baggrund i mange års erfaringer, og vores sikkerhed/succesrate hører til blandt de bedste. De vil opleve, at den kvalitet Hurecon yder, gerne strækker sig lidt længere end andre gode konsulent virksomheder.

 

Værdigrundlag

  • Vi bygger vores forretning på tillid

  • Vi vil være et sikkert og pålideligt valg

  • Vi står inde for "no cure no pay"

  • Vi respekterer individet

  • Vi udfører excellent service