For virksomheder

Vi er serviceprovider til udenrigsministeriet (invest i Danmark)

Vi er specialister i at headhunte/rekruttere ledere, specialister og generalister inden for alle funktionsområder og på alle niveauer og inden for alle brancher. Vi har med succes gennemført mere end tusinde ansættelser - både i Danmark og internationalt. Du kan læse et lille udpluk af vores kunders udtalelser/anbefalinger.

I år 2000 introducerede vi  no cure no pay   inden for rekruttering, Vi er stolte af, at flere af vores kolleger har fulgt trop og kopieret dele af konceptet. Vi har udviklet det yderligere til at være mere endnu mere omfattende - uanset om det er headhunting, rekruttering eller en kombination.  Ring og få en snak med Margaret på tlf. +45 20495451

Udover den bedste pris har vi også den længste garanti . . Det kan vi fordi vores kvalitet & sikkerhed, erfaring og de redskaber vi benytter, er de bedste på markedet.  Vi kan skræddersy et forløb efter dit ønske/behov.

Du kan også altid bruge os i dele af din rekruttering og plukke det/de elementer, du ønsker i vores 10 trins koncept.

 

approve businessman career 653429 resize

Vores erfaring

Alle koncepter hos Hurecon er udarbejdet med baggrund i mange års erfaringer, og vores sikkerhed/succesrate hører til blandt de bedste. De vil opleve, at den kvalitet Hurecon yder, gerne strækker sig lidt længere end andre gode konsulent virksomheder.

 

Værdigrundlag

  • Vi bygger vores forretning på tillid

  • Vi vil være et sikkert og pålideligt valg

  • Vi står inde for "no cure no pay"

  • Vi respekterer individet

  • Vi udfører excellent service