Hurecon

”Mennesker er forskellige og skal behandles forskelligt for at blive behandlet ens”. Vi er specialister i at matche.

For virksomheder

”Med fælles værdier og forskellige kompetencer kan et hold udrette alt”. Vi har gennemført mere end 1000 ansættelser lige fra direktionsplan til elev inden for alle fagområder og brancher og for både små, mellemstore og internationale firmaer.

For den Jobsøgende

”Du skal ikke fylde dit liv med dage – men dine dage med liv”.
Vi hjælper hellere end gerne med dit næste skridt.

”Forhindringer er de ting, man ser, når man fjerner sine øjne fra målet” – Henry Ford

Slider

For Jobsøgende

Vi arbejder i særdeleshed meget med search og headhunting. Til en række aktuelle stillinger søges lige pt. forskellige profiler inden for IT-området.

Du er MEGET velkommen til at ringe på +45 20495451 og høre nærmere

Læs mere og se ledige stillinger
For Virksomheder

For Virksomheder

Vi headhunter/rekrutterer ledere, specialister og generalister inden for alle funktionsområder og på alle niveauer og inden for alle brancher.
Vi er de eneste, der tilbyder både headhunting og rekruttering til "no cure no pay" – og til samme konkurrencedygtige pris.

Læs mere

Forsiden

Der er mange forskellige grunde til at flere og flere vælger at gå til coach. Det kan eks. være, fordi du har en konkret udfordring, eller fordi du søger at skabe mere målrettede resultater i dit arbejde. Eller måske ønsker du generelt at udvikle dig som menneske.

Selvom flere og flere vælger at benytte en coach, er der stadig en del, der kan være utryg ved at benytte en coach. Grunden kan være, at nogle coaches udtrykker en akademisk og teoretisk tilgang til coaching fremfor en praktisk.

I vores øjne er coachen en håndværker, ligesom tømreren, mekanikeren, elektrikeren mv. - og ligesom håndværkeren, er der også hos coachen store forskelle på den faglige dygtighed - og store forskelle på det værktøj og materialer der benyttes.

I Hurecon lægger vi vægt på, at høre til blandt de mest troværdige og allerbedste håndværkere, og vi har valgt at benytte de bedste værktøjer og materialer. 

 

nocure

person

Vores erfaring

Alle koncepter hos Hurecon er udarbejdet med baggrund i mange års erfaringer, og vores sikkerhed/succesrate hører til blandt de bedste. De vil opleve, at den kvalitet Hurecon yder, gerne strækker sig lidt længere end andre gode konsulent virksomheder.

 

Værdigrundlag

  • Vi bygger vores forretning på tillid

  • Vi vil være et sikkert og pålideligt valg

  • Vi står inde for "no cure no pay"

  • Vi respekterer individet

  • Vi udfører excellent service